Google Analytics ej installerat.

Ny vd för Hushållningssällskapet i Östergötland

Johan Hedestad tar över rollen som vd för Hushållningssällskapet Östergötland, när nuvarande vd Katarina Wiklund går i pension. Johan tillträder tjänsten den 14 juni.

Johan Hedestad tillträder tjänsten som vd för Hushållningssällskapet Östergötland den 14 juni, men redan 1 maj påbörjar han en introduktion till tjänsten. Foto: Hushållningssällskapet

Närmast kommer Johan från tjänsten som vd på Gothia redskap, och tidigare har han bland annat arbetat som regionchef på Avalon Innovation samt som HR-utvecklare på Väderstad Verken där han även satt i ledningsgruppen för produktutveckling.

– Johans kunskap inom HR, ledarskap och försäljning tillsammans med tidigare erfarenheter från kunskapsintensiv verksamhet passar väl ihop med Hushållningssällskapet Östergötlands behov. Bakgrunden från bolag inom teknik och lantbruksteknik förstärker vår verksamhet och vi ser fram emot att utveckla Hushållningssällskapet Östergötland tillsammans de kommande åren, säger Hushållningssällskapet Östergötlands styrelseordförande Karin Varverud, i ett pressmeddelande.

Hushållningssällskapet Östergötlands verksamhet växer, och som ny vd blir uppdraget att fortsätta utvecklingen av verksamheten för att möta lantbrukets behov av kunskap, och tjänster.

– Det är med stor stolthet och ära jag tar över vd-uppdraget efter Katarina. Det kommer att bli spännande och utmanande att få arbeta med den fortsatta utvecklingen inom de gröna näringarna tillsammans med den respekterade och kompetenta personalen i Östergötland, säger Johan Hedestad.

Katarina Wiklund har varit vd i 4,5 år och går nu i pension.

– Katarina har gjort ett fantastiskt arbete på Hushållningssällskapet, såväl i Östergötland, som nationellt och vi har haft ett mycket givande samarbete tillsammans, avslutar Karin Varverud.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@agriprim.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 14 april 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste