Google Analytics ej installerat.

Nu avslöjar LRF Konsult sitt namnbyte

LRF Konsult byter namn till Ludvig & Co, efter att ägarmodellen förnyades för ett par år sedan. Det nya namnet presenterades idag under en presskonferens i Stockholm.

Anna Karin Hatt, vd LRf, Per Skargren, LRF Konsults segmentschef Skog & Lantbruk och Rickard Westlund, vd LRF Konsult, visar upp det nya namnet. Foto: Ulf Wallin

Det nya namnet har kopplingar till konsultbolagets grundare, agronomen Ludvig Nannesson. Redan under förra seklet skapade Ludvig praxis för förvaltning av jordbruk, skog och fastigheter.

– Med namnet Ludvig & Co vill vi förmedla vår expertis inom de gröna näringarna, vår närhet till kunderna och vårt oberoende som bolag, säger vd Rickard Westlund, i ett pressmeddelande.

Företagets strategi framåt är att fortsätta växa ytterligare inom sina kärnområden och samtidigt bredda sitt tjänsteutbud.

– Entreprenörskapet inom de gröna näringarna står för en stor del av Sveriges tillväxt, och vi är stolta över att vara en del av en sådan viktig och mångsidig sektor, säger Rickard.

Arbetet med namnbytet kommer att pågå under våren och i mars förväntar man sig kunna presentera en ny logotyp, grafisk profil och nytt utseende på webbplatsen.

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 073-632 89 97
E-post: madeleine@agriprim.se

 

Artikeln publicerades fredag den 17 januari 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste